Rază de speranţă, în Săptămâna Mare, pentru mămica din Buzău, căreia medicii români i-au mai dat câteva săptămâni de trăit.

10425099_357765611079607_6471586552537985934_n . Datorită românilor cu suflet, din ţară şi de peste hotare, Daniela Vlădoiu, tânăra în vârstă de 27 de ani diagnosticată cu cancer, a reuşit să plece azi-noapte spre clinica din Turcia, de unde vin singurele speranţe de însănătoşire.
Medicii de la spitalul Anadolu au fost singurii care i-au dat şanse de viaţă Danielei, mama unui copilaş de 3 ani, după ce doctorii din România i-au spus că nu mai are de trăit decât o lună. În două săptămâni de campanie, Daniela a strâns suma necesară primelor investigaţii, 5.000 de euro.    După ce s-au adunat banii, femeia a mai primit un şoc când a aflat că zborul cu avionul este riscant şi că trebuie să închirieze o ambulanţă privată, serviciu extrem de scump, 11.000 de lei. Din fericire, maşina a fost pusă la dispoziţie la un preţ redus, prin bunăvoinţa conducerii firmei, iar în cele din urmă Daniela a reuşit să plece către Anandolu azi-noapte. Astăzi, în jurul prânzului, tânăra a ajuns în Turcia şi urmează să fie supusă unor investigaţii amănunţite cu ajutorul unei aparaturi medicale care nu se găseşte în spitalele de la noi din ţară.    Medicii turci i-au spus că după investigaţii, va primi un tratament care va ajuta la dizolvarea cheagurilor de sânge aflate pe artera plămânilor, cele din cauza cărora ar fi putut deceda pe masa de operaţie. După acest tratament, Daniela Vlădoiu va fi suspusă unor intervenţii chirugicale pentru extirparea tumorilor de la vezica urinară şi rect. Pe lângă aceste intervenţii majore, tânăra va mai primi şi alte tratamente şi va urma mai multe terapii pentru a se face bine.    Însă pentru a urma toţi aceşti paşi mai este nevoie de bani. Cei care vor să o ajute pe Daniela pot face donaţii în conturile:    RON: RO68BTRLRONCRT0275831901

EURO: RO18BTRLEURCRT0275831901

Codul Swift: BTRLRO22

VLADOIU DANIELA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s