Prima Casa la BCR, epuizata. Banca asteapta urmatoarea transa si nu mai accepta dosare noi

primacasabz (25)Plafonul Prima Casa acordat BCR, din prima transa eliberata in luna martie de minister, a fost epuizat. Dana Demetrian, vicepresedinte al BCR pe zona de retail si private banking, a explicat in cadrul unui eveniment de presa ca banca nu mai accepta dosare noi, pana cand statul nu va debloca si restul plafonului aferent anului 2017, dar clientii noi pot astepta retragerea unor dosare sau sa se reorienteze spre creditul ipotecar standard.

Prima Casa este cel mai important produs ipotecar al BCR, reprezentant 50-60% din intregul stoc de credite ipotecare si 65-70% din productia noua de credite pentru locuinte.

BCR ofera ca alternativa la Prima Casa creditul ipotecar Casa Mea, insa avansul este in prezent de 15%. Dobanda, de 4,95% pe an, este fixa pentru primii 5 sau 10 ani, iar imprumutul in lei va elimina total riscul valutar.

Banca nu percepe comision de analiza sau de administrare a creditului si ofera clientilor un termen de 90 de zile dupa aprobare pentru a-si gasi o locuinta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s