Cumparam cu plata cash apartamente si garsoniere in Buzau!

Clienti seriosi cauta sa achizitioneze prin intermediul agentiei noastre apartamente si garsoniere in Buzau la pret real. Plata se face numerar in momentul semnarii actului de vanzare.

Tot ce trebuie sa faceti, este sa completati formularul de mai jos si va vom contacta noi.

 

 

 Ești gata sa-ti vinzi proprietatea?

Noi suntem gata să te ajutăm cu tot ce ai nevoie pentru a transforma procesul de vânzare într-o poveste de succes!

 

Cine suntem noi?

 COMPANIA PRIMA CASA BUZAU, Infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul companiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta. In plus este singura agentie imobiliara care are exclusivitate in vinderea imobilelor noi din Buzau,avand la activ 5 proiecte vandute.

 

 

Avantajele tranzactiei prin intermediul agentiei noastre:

  • Promovarea proprietatii pe site-ul propriu si pe 130 de site-uri partenere (vezi mai jos lista)
  • -Promovarea în presa scrisa locala si nationala
  • -Evaluarea corecta a proprietatii
  • -Punerea in valoare a proprietatii
  • -Promovarea eficienta si targetata
  • -Gasirea clientilor potriviti si gestionarea vizionarilor
  • -Va ajutam la negocierea pretului si conditiilor contractuale
  • -Prezentarea ofertei dvs cu prioritate către clienții din portofoliul agenției care au criterii de căutare asemănătoare cu caracteristicile imobilului dvs
  • -Consultanță imobiliară de specialitate în vederea pregătirii pentru tranzacționare
  • -Servicii rapide prin colaboratorii noștri pentru completarea documentației de vânzare: întocmire și eliberare Cadastru și Intabulare; întocmire și eliberare Certificat Energetic (costurile -acestor servicii nu sunt acoperite de agenția noastră, acestea se discuta și se achită direct cu colaboratorii către care sunteți îndrumați)

Toate aceste servicii va sunt oferite luna aceasta contra unui comision fix de 1% (TVA inclus) si se plateste in momentul semnarii precontractului sau contractului de vanzare-cumparare.


CONTACT:

📞 0758 77 22 22                    

📞 0768 955 366                                

☎️ 0338 110 871


📧 primacasabz@gmail.com

💻 www.primacasabz.com


imobiliare.ro
magazinuldecase.ro
Facebook 1
Facebook 2
Twitter 
Skype0040758772222


 COMPANIA PRIMA CASA BUZAU, Infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul companiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta. In plus este singura agentie imobiliara care are exclusivitate in vinderea imobilelor noi din Buzau,avand la activ 5 proiecte vandute.
Serviciile noastre includ si:
-consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare)
– consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)
– consultanta imobiliara
– executarea certificatelor energetice
– relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si constructii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii) toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei.
Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti.
De asemenea, daca doriti, puteti primi automat pe e-mail noutatile apasand butonul „Follow” – „Urmareste”!

click

( apartament de vanzare in buzau ; imobiliare buzau; agentie imobiliara buzau; case buzau; garsoniere buzau; vanzari inchireri cumparari buzau ; apartamente ; terenuri ; vand apartament buzau ; vand garsoniera buzau ; vand teren buzau ; real estate buzau , micro 14 , balcescu , micro 5 , dorobanti , centru , unirii sud , unirii nord , brosteni , 1 decembrie , micro 3 , apartament cu 2 camere buzau , apartament cu 3 camere buzau , apartament cu 4 camere buzau , garsoniera buzau , camera de camin buzau , agentii imobiliare buzau , agent imobiliar buzau , casa teren spatiu comercial )

Reclame

Siguranţa investițiilor dumneavoastră, este prioritatea noastră!

%d blogeri au apreciat asta: