Stadiul lucrarilor

Stadiul lucrarilor Vulcani Residence 08.05.2018

Stadiul lucrarilor la 28.03.2018

Stadiul lucrarilor Vulcani Residence 06.06.2018

 

Vulcani Residence este noul proiect imobiliar dezvoltat de CASA LUX 2009 BANCOL, in Buzau,  un ansamblu imobiliar modern, luminos, intim, aerisit, adaptat pietii imobiliare, oferind locuinte confortabile, sigure si eficient compartimentate.

Situat aproape de tot ceea este important pentru tine, scoli, gradinite, clinici medicale si parcuri pentru copii, Vulcani Residence poate fi noul tau stil de viata. Imobilul P+2E are propria curte interioara si cuprinde un numar de 21 de unitati, apartamente cu 2 si 3 camere complet utilate la standarde inalte, cu dotari si finisaje moderne, de cea mai buna calitate, menite sa inlesneasca viata rezidentilor.

Proiectul este alcatuit din apartamente cu suprafete cuprinse intre 53 si 90 mp, la care se adauga balcoane generoase, iar la parter si etajul 2, apartamentele beneficiaza de terase vaste cu suprafete de pana la 130 mp.

Regimul mic de inaltime al imobilului, P+2E, ofera, siguranta, avantajul locuirii intr-o comunitate restransa si omogena, beneficiind de toate utilitatile proprii unui oras: apa curenta, canalizare, gaze naturale, drumuri asfaltate si acces rapid la numeroase mijloace de transport in comun.

Specificatii tehnice generale:

APARTAMENTE:

A. TAMPLARIE:

 Ferestrele si usile de acces catre balcon sunt realizate din profil PVC (alb), 3 camere, bariera termica, cu geam termopan clar fara pervaz interior, sau exterior, tabloul de tamplarie cuprinzand detalii despre modul de impartire al ferestrelor canate, dimensiunile acestora regasindu-se in planul architectural al imobilului.

 Optional (nu este inclus in pret) se pot comanda deschideri oscilobatante.

B. USA ACCES:

 Usa de acces in locuinta este metalica, cu incuietoare si vizor.

C. COMPARTIMENTARI:

 Compartimentarile camerelor sunt realizate cu pereti din caramida ingusta-light, caramida tencuita si gletuita.

D. AMENAJARI INTERIOARE:
Baia si grupul sanitar:

 Peretii sunt realizati din caramida, finisati cu faianta pe toata inaltimea peretului.

 Pardoseala realizata din gresie.

 Plafon realizat din placi de gips-carton finisat cu vopsea lavabila de culoare alba.

 Obiectele sanitare: cada (si cadita de dus unde este cazul) este din acril de culoare alba; vasul wc cu rezervor si lavoarul cu picior sunt ceramice, de culoare alba, avand dimensiuni diferite, in functie de suprafetele camerelor mai sus mentionate, conform instructiunilor arhitectului.v

 Bateriile pentru obiectele sanitare sunt tip monocomanda din inox si vor fi montate de catre executant.

 La receptia apartamentului se vor preda beneficiarului seturile – furtunul si para de dus pentru cada si cadita de dus (unde este cazul) si vor fi montate de executant.

Bucataria:

 Peretii sunt realizati din caramida, finisati cu faianta pe peretele cu utilitati – intre cotele +0,8m si +1,6m (sau pe inaltimea a 3 placi de faianta, conform instructiunilor arhitectului). Suprafata neplacata cu faianta va fi finisata cu vopsea lavabila de culoare alba.

 Pardoseala realizata din parchet laminat 7mm.

 Plafonul este tencuit, gletuit si finisat cu vopsea lavabila de culoare alba.

Holuri si camere de depozitare (dressing/debara):

 Peretii placati cu gips carton finisat cu vopsea lavabila de culoare alba.

 Pardoseala realizata din parchet.

 Plafonul este tencuit, gletuit si finisat cu vopsea lavabila de culoare alba.

Living:

 Peretii sunt realizati din caramida, finisati cu vopsea lavabila de culoare alba.

 Pardoseala este realizata din parchet laminat de grosime 7mm.

 Plafonul este tencuit, gletuit si finisat cu vopsea lavabila de culoare alba.

Dormitoare:

 Peretii sunt realizati din caramida, finisati cu vopsea lavabila de culoare alba.

 Pardoseala este realizata din parchet laminat de grosime 7mm.

 Plafonul este tencuit, gletuit si finisat cu vopsea lavabila de culoare alba.

Alte finisaje:

 Trecerea de la un tip de pardoseala la altul se va realiza cu praguri de trecere la nivel, sau cu diferenta de nivel – dupa caz.

 Usile de interior sunt de tip celular, feronerie indigena; culoarea/modelul acestora vor fi alese de catre beneficiar din gama disponibila.

Alte observatii:

 Pozitionarea obiectelor sanitare este aleasa de catre proiectant si poate fi modificata doar de catre acesta in functie de cerintele proiectului.

 Numarul de prize si intrerupatoare, precum si tipul acestora sunt stabilite de catre proiectant si pot fi modificate doar de acesta in functie de cerintele proiectului.

E. INSTALATII:
E.1. Sanitare, termice ventilatii:

 Traseele instalatiilor sanitare de alimentare cu apa, si ale instalatiilor termice sunt realizate prin tub tip PPR.

 Instalatiile de evacuare a apei menajere se realizeaza cu tuburi de polipropilena. Pentru apele meteorice s-au prevazut coloane verticale de scurgere Fi 110mm, coloane care sunt preluate de reteaua exterioara de canalizare ape uzate menajere din incinta.

 Ventilatia bailor si a grupurilor sanitare (fara fereastra) se va realiza prin intermediul unor ventilatoare care vor evacua aerul viciat prin ghene de ventilatie special proiectate.

E.2. Electrice:

 Instalatia de electricitate pentru prize va fi realizata folosind conductoare de cupru in tub de protectie Copex, iar la trecerea prin materiale combustibile cablu CYY F in tub de protectie Copex.

 Circuitele electrice de iluminat se vor executa ingropat cu conductoare de cupru in tub de protectie Copex, iar la trecerea prin materiale combustibile se va folosi cablu CYY F in tub de protectie copex metalic.

 Numarul de prize si intrerupatoare, precum si tipul acestora sunt stabilite de catre proiectant si pot fi modificate doar de acesta in functie de cerintele proiectului.

F. UTILITATI:

 Instalatia electrica in interiorul apartamentului va fi efectuata de catre executant (contorul si montarea lui, semnarea contractului pe numele promitentului cumparator, taxa de deschidere vor fi in sarcina promitentului cumparator si se vor realiza pe cheltuiala promitentului cumparator).

 Alimentarea cu apa pana la apartament va fi efectuata de catre executant (contorul si montarea lui, semnarea contractului pe numele promitentului cumparator, taxa de deschidere vor fi in sarcina promitentului cumparator si se vor realiza pe cheltuiala promitentului cumparator).

CONDOMINIU:

A. STRUCTURA:

 Fundatia este realizata din beton armat si proiectata conform standardelor de executie in vigoare, dimensiunile calculate de proiectant tinand cont de nivelul panzei freatice, de adancimea de inghet, de tipul solului si de incarcarile provenite din greutatea proprie a cladirii si a sarcinilor utile.

 Suprastructura este mixta, fiind realizata din cadre, diafragme si plansee din beton armat, dimensionate in conformitate cu standardele de executie in vigoare.

 Verificarea proiectelor pentru executia constructiei, in ceea ce priveste respectarea reglementarilor tehnice este facuta de catre specialisti verificatori de proiecte atestati. Verificarea calitatii executiei constructiei se efectuaza de catre investitor prin diriginti de specialitate.

B. AMENAJARI EXTERIOARE:

 Pentru izolatia termica a cladirii la exterior se utilizeaza un termosistem din polistiren expandat cu o tencuiala cu reteta specifica, armata cu plasa din fibra de sticla.

 Balcoanele/logiile apartamentelor vor avea balustrada din structura metalica.

C. AMENAJAREA SPATIILOR COMUNE:

 Pardoseala holului fiecarui nivel este realizata din gresie, iar peretii si tavanele sunt varuite in alb.

 Scarile de acces de la un nivel la altul sunt realizate din beton, fiind finisate cu placaje de pardoseala.

 Balustrada este realizata din structura metalica.

 Suprafetele exacte ale imobilului descris in antecontractul de vanzare cumparare vor fi stabilite la finalizarea proiectului, in urma masuratorilor cadastrale si intabularii in cartea funciara. Partile convin ca suprafata totala a apartamentului (calculate ca suma a suprafetelor utile ale camerelor, dependintelor si balcoanelor/logiilor precum si a cotelor indivize ale acestuia, la care se adauga suprafata aferenta peretilor interiori si exterior ai locuintei) poate varia intr-o marja de ±5% din suprafata totala construita, fara ca aceasta variatie sa-i fie imputabila promitentului vanzator sau sa reprezinte un motiv de refuz a semnarii procesului verbal de predare-primire si a achitarii pretului de catre promitentul cumparator.

 Finalizarea spatiilor comune ale blocului (casa scarii, fatada), in care este situat apartamentul ce face obiectul prezentului antecontract va avea loc la data predarii ultimului apartament din bloc, dar nu mai tarziu de trei luni de la data semnarii procesului verbal de receptie a apartamentului.

 Semnarea procesului verbal de receptie a apartamentului ce face obiectul prezentului antecontract si semnarea contractului de vanzare – cumparare in forma autentica se vor efectua conform prevederilor antecontractului, independent de finalizarea spatiilor comune.

 In ceea ce priveste accesul in complex, pentru accesul auto este prevazuta poarta electrica actionata cu telecomanda, si pentru accesul pietonal este prevazuta poarta cu cheie.

D. INSTALATII:
D.1. SANITARE

 Fiecare apartament are contorizare individuala pentru apa rece.

 Se va furniza apa curenta la presiunea optima pentru fiecare etaj.

 Instalatia de canalizare a fiecarui bloc va fi legata la reteaua de canalizare.

D.2. ELECTRICE:

 Reteaua de electricitate va functiona pentru tensiuni de 220V.

 Cladirea va avea un contor electric general precum si contoare de electricitate pentru fiecare apartament.

E. UTILITATI:

 Instalatia pentru gaze naturale va fi realizata conform proiectului, contorul si montarea lui, semnarea contractului pe numele promitentului cumparator – se vor realiza pe cheltuiala promitentului cumparator.

 Instalatia electrica va fi efectuata de catre executant, contorul si montarea lui, semnarea contractului pe numele promitentului cumparator – se vor realiza pe cheltuiala promitentului cumparator.

 Alimentarea cu apa va fi efectuata de catre executant, contorul si montarea lui, semnarea contractului pe numele promitentului cumparator – se vor realiza pe cheltuiala promitentului cumparator

CONTACT:

m: 0758 77 22 22

    0768 955 366

fix/fax: 0338 110 871

e: office@primacasabz.ro

s: www.primacasabz.com

www.primacasabz.ro

imobiliare.ro

magazinuldecase.ro

Facebook 1

Facebook 2

Twitter 

Skype0040758772222

BBM: #BBMme PIN: 5628605A

 

 COMPANIA PRIMA CASA BUZAU, Infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul companiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta. In plus este singura agentie imobiliara care are exclusivitate in vinderea imobilelor noi din Buzau,avand la activ 5 proiecte vandute.

Serviciile noastre includ si:

-consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare)
– consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)
– consultanta imobiliara
– executarea certificatelor energetice
– relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si constructii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii) toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei.

Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti.

De asemenea, daca doriti, puteti primi automat pe e-mail noutatile apasand butonul „Follow” – „Urmareste”!

 

Siguranţa investițiilor dumneavoastră, este prioritatea noastră!

%d blogeri au apreciat: