Apartament cu 3 camere zona Centru ~ etaj 2din4 ~ vedere stradala ~ Pret: 80.000€  

Numar camere: 3

Localizare:  Zona Centru / Bazar; Jud. Buzau

Etaj: 2 din 4

Confort/compartimentare: 1 sdecomandat 

Suprafata utila: 60mp

Imbunatatiri/detalii: Balconul are 12 m , inchis cu geamuri termopan si panouri sandwich de calitate, parchetul este din stejar masiv. Are asigurat loc de parcare in fata blocului, aer conditionat, jaluzele interioare si exterioare, centrala termica, tevile de alimentare cu apa noi, totul este functional. Se poate opta si pentru achizitionarea mobilei. Mobilierul fix din dormitor si bucatarie intra in pretul apartamentului. Baia are geam la exterior. Apartamentul are o debara-dressing, o debara cu masina de spalat si polite adiacente, precum si o camara cu rafturi mari. Exista doua holuri, unul la intrare, celalalt spre baie. Exista o baie dotata cu calorifer si port-prosop si un WC de serviciu, dotat cu calorifer . Dormitorul dispune de un tv cu diagonala mare, inclus in pret. Dotarile suplimentare din bucatarie absolut noi (frigider, congelator, cuptor MW si dulapuri vesela) se pot achizitiona la cerere. Apartamentul este izolat la exterior

Mobilat/utilat: Apartamentul se vinde  semimobilat.

Pret: 80.000€  

Modalitati de plata:  Se accepta credit ipotecar si se ofera consultanta gratuita in vederea obtinerii acestuia sau numerar.

Situatie juridica a imobilului: Acte pregatite pentru vanzare.

Proprietatea se vinde de catre Agentia Imobiliara Prima Casa Buzau ®

CONTACT:

📞 0758 77 22 22                  

📞 0785 571 614                   

📞 0785 571 211                                

descărcare

 

Click pe imagine pentru a intra in legatura cu noi prin WhatsApp


📧 office@primacasabz.com

💻 www.primacasabz.com

Str. Constantin Garoflid, nr.1 ~ vis a vis de Primaria Buzau (Cladirea Raiffeisen Bank), interfon 12 COMPANIA PRIMA CASA BUZAU, Infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul companiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta.  

OK

Siguranţa investițiilor dumneavoastră, este prioritatea noastră!

%d blogeri au apreciat: