Vila p+1 si teren 3500mp in Merei; Pret 130.000€ neg. ––12––

Locatie:  comuna Merei, sat Ograzile – 15km de Buzau; 3 km de Sarata Monteoru

Suprafata teren: 3500mp cu deschidere 22.5m

Compartimentare:  6 dormitoare, 2 living-uri americane cu bucatarie incorporata; 2 bai, camera centralei, garaj, dressing, crama, beci

Anul constructie: 2004

Constructie solida din BCA, izolata cu polistiren, centrala pe lemne cu calorifere,curent trifazic, apa curenta [lus pompa submersibila si fantana, finisaje (gresie, faianta, parchet); termopan; curte amenajata cu pavele. Gradina amenajata cu vita de vie si livada.

Pret: 130.000 € neg.

Proprietatea se vinde de catre Agentia Imobiliara Prima Casa Buzau ®

 

 


CONTACT:

m: 0758 77 22 22

    0768 955 366

fix/fax: 0338 110 871

e: office@primacasabz.ro

s: www.primacasabz.com

www.primacasabz.ro

imobiliare.ro

magazinuldecase.ro

Facebook 1

Facebook 2

Twitter 

Skype0040758772222

BBM: #BBMme PIN: 5628605A

 

 COMPANIA PRIMA CASA BUZAU, Infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul companiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta. In plus este singura agentie imobiliara care are exclusivitate in vinderea imobilelor noi din Buzau,avand la activ 5 proiecte vandute.

Serviciile noastre includ si:

-consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare)
– consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)
– consultanta imobiliara
– executarea certificatelor energetice
– relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si constructii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii) toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei.

Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti.

De asemenea, daca doriti, puteti primi automat pe e-mail noutatile apasand butonul „Follow” – „Urmareste”!

click

 

 

 

Siguranţa investițiilor dumneavoastră, este prioritatea noastră!

%d blogeri au apreciat: