Ansamblu de case noi in Statiunea balneoclimatica Sarata Monteoru – jud. Buzau ~ Comision 0%

Compania imobiliara Prima Casa va propune spre vanzare un complex de 6 case înșiruite cu un design scandinav modern , construcții eco, verzi, prietenoase cu mediul și cel mai important un mediu sănătos în care să trăim și cu potențial de a ne prelungi viața.

Complex-de-case-eco

Localizare: Imobilele se afla în stațiunea balneoclimaterică Sărata Monteoru, la 1 min de mers cu mașina distanță de cel mai important obiectiv turistic al zonei, Conacul Boierului Monteoru, 2 min de bazinele publice cu apă sărată terapeutică, 10min de Buzău, 15 min de Mizil, 1 ora de Ploiești, 1 ora de București.

Compartimentare:

Compartimentarea casei va permite sa beneficiati corect de lumina naturala. Terasa asigura intimitate pe partea din spate a casei.

randare-parter-1

Parterul cuprinde un living generos cu bucătărie deschisă și baie, iar din mijlocul ei pleacă scara spre etaj care separă livingul în 2 zone – de luat masa si lounge. După preferințe, poate fi închisă zona de lounge și se poate crea o cameră distinctă.

randare-etaj

Etajul are 2 camere care împart o baie spațioasă, una dintre camere are dressing inclus, iar cealaltă un balcon către partea de nord a casei. Etajul poate fi lăsat ca și open space, astfel încât beneficiarul sa îl poată organiza cum consideră de cuviință.

Suprafate: Fiecare casă are o suprafață totală construită de 144.2 mp, amprentă de 75.8 mp construiți; Suprafața parcelelor de teren diferă de la 210 mp pana la 355 mp cu suprafața casei inclusă.

Suprafață utilă- 108.5 mp parter- 58 mp ( 9.6 mp terasa) etaj- 50.5 mp

Anul constructiei: 2022

Detalii constructie:   Conceptul este de casă cu consum de energie foarte mic- low energy, datorită materialelor foarte bune izolatoare și transfer mare de umiditate spre exterior.

case

Casele sunt eco și cu consum mic de energie. Echipa care a elaborat proiectul este compusă din specialiști cu experiență îndelungată în construcții de acest tip. Estimăm că în decurs de 10 ani, veți face o economie la costurile actuale de peste 25000 euro, doar din diferența de costuri energie, față de o casă normală cu aceeași suprafață.

 • Structură durabilă din cadre beton armat.
 • Pereți din hempcrete- betonul din cânepă- placați cu plăci oxid magneziu- care respiră.
 • Structură acoperiș din lemn masiv cu izolație saltele din lână tratată. Tâmplarie termopan din lemn masiv. Uși in tăblii din lemn.dormitor-etaj2

Foarte importantveți primi o sumă lunară atât timp cât rămâne în grija noastră, iar proprietatea dintr-un pasiv (generator de costuri) devine activ care vă va genera venituri pe tot parcursul anului și vă va asigura inclusiv recuperarea investiției după o perioadă de timp.

Betonul de canepa – HEMPCRETE –  Este materialul din care sunt construiți pereții exteriori care sunt acoperiți cu plăci din oxid de magneziu. 

În primul rând, este ecologic și natural, toate componentele provin în forma lor brută din natură , fără prelucrări chimice. Tulpina de cânepă așchiată și liantul, care este varul stins, sunt amestecate cu apă, fără niciun compus chimic elaborat.

Calități:

 • extrem de bun izolator care acționează ca mecanism de reglare foarte eficient a umidității.
 •  Acumulează masă termică, ceea ce înseamnă că iarna păstrează caldura, iar vara racoarea. 
 • Fonoizolație excelentă. 
 • Previne formarea de mucegai și umiditate. 
 • Absoarbe dioxid de carbon în urma reacției chimice naturale în care intră cu varul, pentru cel puțin 10 ani de la momentul turnării, implicit se întărește și se mineralizează odată cu trecerea timpului ajungând după cațiva ani sa aibă un grad de rezistență mai mare decât betonul tradițional.complex-case

Plăcile din oxid de magneziu – sunt folosite la placarea exterioară și interioară a pereților în interiorul cărora este pus betonul din cânepă. Avantajul folosirii acestora este că înlocuiesc cu succes plăcile de gips carton (rigips), spre deosebire de acestea, sunt mult mai rezistente, 100% ecologice și durabile.

Produsul este ecologic, fiind produs în urma unor reacții chimice naturale fără să conțină azbest, amoniac, siliciu, benzen, formaldehidă, ce au efecte negative asupra sănătății, care există în mod obișnuit în compoziția a foarte multor materiale de construcție. Principalele calități sunt:

 • permeabilitate sporită la vaporii de apă
 • Rezistent la ardere la 800 grade și rămâne fără flacără la 1,200 grade, clasa A1 conform UNI EN ISO 1182 
 • Invariabilitate: rezistent la deformare în condiții umede, calde și uscate conform EN 12467-2013
 • Greutate redusă (0,9 – 1,1 g / cm3)
 • Rezistență la lovire și la impact
 • Izolarea fonică: pierderea de sunet printr-o placă Tolar TM de grosime de 6 mm – 29dB
 • Rezistența la căldură: conductivitate termică de 0,216W/mK conform EN 12667-2002 
 • Durabilitate: rezistent la acumularea de halogeni, rezistență îndelungată
 • Rezistență la rece: Poate fi folosit la -40 grade
 • Rezistență la bacterii și insecte

Izolația acoperișului este realizată cu saltele din lână 100% naturală furnizate de Lanaterm.
Grosimea stratului este de 20 cm, superior oricărui alt material convențional solid care de obicei este nociv.
Izolație termică superioară cu urmatoarele date tehnice : rezistivitate termică R=5,2 m2K/W pentru h=20cm. Conductivitate termică λ= 0,038 W/m2K.

Calități:

 • Lâna are un exterior hidrofob și un interior hidrofil, ceea ce înseamnă că reglează foarte bine umiditatea- absoarbe pana la ⅓ din greutatea proprie în umiditate, iar calitățile izolatoare rămân la același nivel.
 • nu produce condens în nicio situație.
 • previne mucegaiul.
 • absoarbe și elimină substanțele toxice din aer (formaldehida, dioxidul de sulf, oxizii de azot) datorită proteinei naturale din care este formată.
 • foarte bun izolator fonic și hipo-alergenică.
 • amprentă carbon minimă folosind mai puțin de 15% din energia consumată pentru fabricarea vatei de sticlă.
 • 100% reciclabilă
 • calități ignifuge superioare, grad de aprindere 560℃bucatarie

Finisaje:  centrală termică cu gaz, băi placate cu marmură, obiecte sanitare, baterii sanitare Grohe, pardoseli parter și etaj din lemn masiv natural, tablou electric Legrand, componente casă inteligentă (google, amazon Alexa etc), întrerupatoare și prize inteligente.
Casele beneficiază de utilități, gaze, electricitate, apă curentă din rețea.
Fiecare casă are cel puțin 3 locuri de parcare prevăzute.
La intrare în complex, va exista o stație de încărcare mașini electrice 22kw.

Pret:  de la 98.000€

Comision 0% pentru cumparator!

Modalitati de plata: cash sau credit imobiliar (se ofera consultanta gratuita in vederea obtinerii acestuia)

Situatie juridica a imobilului: Acte pregatite pentru vanzare.

Proprietatile se vand in exclusivitate de catre Agentia Imobiliara Prima Casa Buzau ®

Detinem fotografii pentru fiecare etapa a constructiei

CONTACT:

📞 0758 77 22 22                  

📞 0785 571 614                   

📞 0785 571 211                                

descărcare

 

Click pe imagine pentru a intra in legatura cu noi prin WhatsApp


📧 office@primacasabz.com

💻 www.primacasabz.com

Str. Constantin Garoflid, nr.1 ~ vis a vis de Primaria Buzau (Cladirea Raiffeisen Bank), interfon 12 COMPANIA PRIMA CASA BUZAU, Infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul companiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta.  

OK

Siguranţa investițiilor dumneavoastră, este prioritatea noastră!

%d blogeri au apreciat: