SEPARAȚI, DAR ÎMPREUNĂ

          Având în vedere evoluția la nivel mondial și național a cazurilor de infecție cu coronavirus (COVID-19) si în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 9 din 10.03.2020 pentru a intra cât mai puțin in contact unii cu alții, venim in sprijinul dumneavoastră cu un nou pachet de servicii.


Acest pachet va cuprinde:

~ programarea vizionarii

~ o hartă cu poziționarea imobilului

~ datele de contact ale proprietarului

~ consultanță imobiliară de specialitate în vederea pregătirii pentru tranzacționare

~ Servicii rapide prin colaboratorii noștri pentru completarea documentației de vânzare: (întocmire și eliberare Cadastru și Intabulare; întocmire și eliberare Certificat Energetic)

~ Programare notarială


        Preţul pachetului este de 10 euro / TVA inclus si ține loc de comision, ulterior agenția nemaiavând nicio pretenție financiară. *Cei 10 euro vor fi donați Spitalului Județean de Urgență Buzău. 

       Până să faceți plata, asigurați-vă că imobilul este de actualitate, luând legatura cu unul dintre consultanții noștri telefonic / sms, completând formularul de mai jos sau prin aplicația WhatsApp (click aici)

      Plata se poate face prin card de credit, PayPal sau virament bancar, urmând pașii de mai jos:

  1. Daca doriti pachetul SEPARAȚI, DAR ÎMPREUNĂ, click aici!

2. Pe pagina deschisa (in partea de sus) o sa vezi suma selectata si destinatia sumei.

Untitled

 


3. In josul paginii sunt 2 optiuni, 2 butoane (vezi poza), Donate with PayPal (in cazul in care ai cont PayPal si doresti sa intri in contul tau) si Donate with a Credit Card (pentru plata directa cu cardul bancar, nu este nevoie de cont PayPal).

Daca NU ai cont PayPal selecteaza Donate with a Credit Card;

3


4. Dupa apasarea butonului Donate with a Credit Card se va deschide pagina pentru completarea datelor personale (vezi imaginea)  si datele cardului. Acestea nu vor fi salvate sau transmise.

Dupa completarea datelor apasa butonul Agree & Donate Now, conversia se va face automat, de ex: contul tau este in RON sau USD, conversia se va face automat la EURO, luandu-se cursul valutar din ziua in care se face donatia.

Chitanta va fi trimisa pe adresa de Email.


Pentru mai multe detalii puteti lua legatura cu noi telefonic, completand formularul de mai jos sau prin WhatsApp

descărcare

Click pe imagine pentru a intra in legatura cu noi prin WhatsApp

123

bdcc299a-e7af-4c2d-8fc5-3164a7467649


CONTACT:

📞 0758 77 22 22                    

📞 0768 955 366                                

☎️ 0338 110 871


📧 primacasabz@gmail.com

💻 www.primacasabz.com


imobiliare.ro
magazinuldecase.ro
Facebook 1
Facebook 2
Twitter 
Skype0040758772222


 COMPANIA PRIMA CASA BUZAU, Infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul companiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta.  
Serviciile noastre includ si:
-consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare)
– consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)
– consultanta imobiliara
– executarea certificatelor energetice
– relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si constructii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii) toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei.
Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti.
De asemenea, daca doriti, puteti primi automat pe e-mail noutatile apasand butonul „Follow” – „Urmareste”!

Această prezentare necesită JavaScript.

Această prezentare necesită JavaScript.

( apartament de vanzare in buzau ; imobiliare buzau; agentie imobiliara buzau; case buzau; garsoniere buzau; vanzari inchireri cumparari buzau ; apartamente ; terenuri ; vand apartament buzau ; vand garsoniera buzau ; vand teren buzau ; real estate buzau , micro 14 , balcescu , micro 5 , dorobanti , centru , unirii sud , unirii nord , brosteni , 1 decembrie , micro 3 , apartament cu 2 camere buzau , apartament cu 3 camere buzau , apartament cu 4 camere buzau , garsoniera buzau , camera de camin buzau , agentii imobiliare buzau , agent imobiliar buzau , casa teren spatiu comercial )

Siguranţa investițiilor dumneavoastră, este prioritatea noastră!

%d blogeri au apreciat: