CARTI FUNCIARE

Executam cu promptitudine si profesionalism intreaga gama de lucrari din domeniul cadastrului si topografiei. Asiguram consultanta notariala si de Carte Funciara.

 • Datorita experientei profesionale, acumulata in timp, va oferim servicii de calitate efectuate in timp scurt la cele mai mici preturi!
 • Va punem la dispozitie tehnici si tenologii de ultima generatie in solutionarea problemelor dumneavoastra rapid si cu costuri minime datorita eficacitatii in productie!
 • Echipa de lucru din cadrul biroului detine experienta in domeniul topografiei, cadastrului si geodeziei prezentand seriozitate maxima si profesionalism.
 • Prestarea serviciilor se efctueaza in conditii optime evitand implicarea excesiva a clientului in vederea obtinerii actelor si avizelor necesare documentatiilor tehnice, iar impreuna cu colaboratorii nostri competenti si de incredere garantam inalta calitate, eficienta si rapiditate maximain solutionarea problemelor dumneavoastra!
 • Efectuam lucrari indiferent de gradul de complexitate atat in tara cat si peste hotare.


Costurile se calculeaza in functie de specificul lucrarii, de aceea este necesar sa ne contactati.


CONTACT:

📞 0758 77 22 22                    

📞 0768 955 366                                

☎️ 0338 110 871


📧 primacasabz@gmail.com

💻 www.primacasabz.com


imobiliare.ro
magazinuldecase.ro
Facebook 1
Facebook 2
Twitter 
Skype0040758772222


 COMPANIA PRIMA CASA BUZAU, Infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul companiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta. In plus este singura agentie imobiliara care are exclusivitate in vinderea imobilelor noi din Buzau,avand la activ 5 proiecte vandute.
Serviciile noastre includ si:
-consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare)
– consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)
– consultanta imobiliara
– executarea certificatelor energetice
– relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si constructii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii) toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei.
Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti.
De asemenea, daca doriti, puteti primi automat pe e-mail noutatile apasand butonul „Follow” – „Urmareste”!

click

( apartament de vanzare in buzau ; imobiliare buzau; agentie imobiliara buzau; case buzau; garsoniere buzau; vanzari inchireri cumparari buzau ; apartamente ; terenuri ; vand apartament buzau ; vand garsoniera buzau ; vand teren buzau ; real estate buzau , micro 14 , balcescu , micro 5 , dorobanti , centru , unirii sud , unirii nord , brosteni , 1 decembrie , micro 3 , apartament cu 2 camere buzau , apartament cu 3 camere buzau , apartament cu 4 camere buzau , garsoniera buzau , camera de camin buzau , agentii imobiliare buzau , agent imobiliar buzau , casa teren spatiu comercial )

2 gânduri despre „CARTI FUNCIARE”

 1. Buna ziua. Imi place mobila verzui/prazuliu cu venghe. Imi puteti spune la ce pret este pe o lungime de 4m ? ( fara electrocasnice)

  Apreciază

  1. Bucataria verde măr cu zebrano din fotografie are lungimea (avea..pentru ca a fost vanduta) de 5300 mm si a costat acum trei ani 3800 EUR !
   Era echipata numai cu accesorii BLUM (Austria), Hafele(Germania) si Hettich (Germania), adica accesorii de la primii trei producatori mondiali de accesorii pentru mobilier !
   Avea fronturi din PAL melaminat Egger si blat termorezistent Egger.
   Cat ar cost pe o lungime de 4000 mm ?!
   Mi-e greu sa va spun…
   Nu exista o calculatie standard pentru mobilier…
   Calculatia se face in functie de materialele utilizate…
   Pe o lungime de 4000 mm ,pentru aceiasi bucatarie va pot face 2-3 calculatii, in functie de materiale folosite…
   Daca folosim materiale de firma (BLUM,Hafele sau Hettich) avem un pret mai mare dar si o calitate mai buna si un alt design, daca folosim materiale din China sau Turcia, avem un pret mult mai mic,dar si calitatea si designul vor fi pe masura pretului…
   De asemenea si blatul joaca un rol important in pretul unei mobile de bucatarie…
   Daca folosim blat compozit sau din cuart, numai blatul singur poate costa 2000 EUR, in comparatie cu un blat termorezistent obisnuit care costa undeva in jur de 550 RON !
   Alt criteriu…este dat de materialele din care sunt facute fronturile…
   Daca folosim fronturi din MDF vopsit, acestea pot costa la o bucatarie de 4000 mm aprox. 2000-3000 RON, pe cand daca ar fi numai din PAL melaminat, ar costa undeva la 5-600 RON…
   Deci sunt multe variante de calcul,in functie de combinatia de materiale utilizata !
   Daca la bucataria din fotografie ar fi fost blat composit de exemplu, in loc de blat termorezistent, nu ar mai fi costat 3800 EUR, ci probabil ca ar fi urcat pretul pe la 5800 EUR !
   Cel mai bine ar fi sa ne vedem fie la sediul de pe Str.Salvarii fie la apartament,sau sa trimiteti pe mail in format .pdf planul apartamentului si sa stabilim cateva materiale care v-ar interesa si abia apoi va pot face o prima calculatie cu materialele solicitate si in functie de cum iese prima calculatie incepem sa “jonglam” cu alte calcultatii, adica mai schimbam din materiale, fie punem si mai bune decat cele alese si calculate initial fie punem mai ieftine, pana ne incadram in bugetul pe care-l preconizati pentru mobila de bucatarie….

   O zi placuta !

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Siguranţa investițiilor dumneavoastră, este prioritatea noastră!

%d blogeri au apreciat: