NOU! Reprezentare exclusiva pentru vanzare

97a52e3f-374b-40b5-9a78-9ddd8687167eHaideți să vedem cum sună definiția Reprezentării Exclusive pentru un vânzător:

”Reprezentarea Imobiliară Exclusivă presupune existența unui contract de reprezentare dat de către proprietar unui agent imobiliar în cadrul procesului de tranzacționare, acesta reprezentând interesele proprietarului, asigurând tranzacția în cei mai buni termeni pentru proprietar, punând în valoare proprietatea printr-un plan de marketing profesionist și o expunere cât mai largă în piață, printr-o abordare unică și o transparență totală pentru a obține în cel mai scurt timp prețul cel mai bun, cu cel mai mic efort din partea proprietarului.”

Deşi pare o noţiune complicată, Reprezentarea (denumită adesea „reprezentare exclusivă”) se traduce printr-un concept simplu, care nu face decât să avantajeze clientul: agentul imobiliar trebuie să lucreze cu o singură parte, să reprezinte o singură persoană, ori cumpărătorul, ori vânzătorul.

Contractul de Reprezentare nu limitează opţiunile unui client

3f0b6ce3-3bce-4541-8784-5e36463f9731

Prin contractul de reprezentare exclusivă, agentul imobiliar preia toate îndatoririle proprietarului – promovarea proprietăţii, răspunsul la telefoane, selectarea vizitatorilor, programarea vizionărilor, negocierea preţului, pregătirea dosarului pentru tranzacţie, asistenţa oferită cumpărătorului în alegerea notariatului, a băncii etc Dar mulţi proprietari cred că dacă semnează cu o singură agenţie, îşi limitează opţiunile, ceea ce este departe de adevăr. Agenţia iniţială poate colabora cu altă agenţie care găseşte un cumpărător, iar clientul nu trebuie să plătească nimic în plus. Consultantul imobiliar care se ocupă de contract îşi informează colegii de la agenţiile concurente şi oferă un procent din comision. Scopul final este ca proprietatea să fie vândută cât mai repede, chiar dacă la final comisionul este mai mic.

Cuvântul ”exclusiv” pare că va limitează opțiunile? Să știti că lucrurile stau exact invers – reprezentarea exclusivă aduce proprietății dvs mai multă expunere, deci mai multe oferte din partea cumpărătorilor, plus o serie întreagă de avantaje, printre care enumeram:

  • Raport de analiză si evaluare autorizat, realizat de catre agentii nostri membri ANEVAR (Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România)
  • Elaborare plan de marketing și promovare PREMIUM
  • Realizare de fotografii și video
  • Publicarea în site-urile proprii și promovare prin Google Adwords
  • Publicarea de anunturi sponsorizate pe toate portalurile imobiliare
  • Promovarea prin rețele de socializare: Linkedin, Facebook, Instagram, Twitter etc.
  • Promovarea cu prioritate către întregul portofoliu de clienți
  • Introducerea proprietatii in baza de date a celorlalte agentii imobiliare, cu care am legat relatii profesionale in decursul a 15 ani de activitate.

Perioada contractului de reprezentare exclusiva este de o luna, iar comisionul perceput  este de 1% din suma incasata.

Pentru a lua legatura cu noi, puteti folosi formularul sau datele de contact de mai jos.

CONTACT:

📞 0758 77 22 22                    

📞 0768 955 366                                

☎️ 0338 110 871

📧 primacasabz@gmail.com

💻 www.primacasabz.com COMPANIA PRIMA CASA BUZAU, Infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul companiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta.
Serviciile noastre includ si:
-consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare)
– consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)
– consultanta imobiliara
– executarea certificatelor energetice
– relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si constructii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii) toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei.

Această prezentare necesită JavaScript.

Siguranţa investițiilor dumneavoastră, este prioritatea noastră!

%d blogeri au apreciat: