EVALUARI IMOBILIARE

       Compania PRIMA CASA BUZAU pune la dispozitia d-voastra servicii de evaluare si reevaluare cladiri. Evaluarea imobilelor implica estimarea unui anumit tip de valoare, de obicei a valorii de piata a cladirilor, constructiilor sau terenurilor apartinand persoanelor fizice sau juridice.

Evaluarea imobilelor este de regula solicitata atat de persoane fizice cat si de persoane juridice pentru a indeplini anumite cerinte.

Evaluatorul aplica una sau mai multe metode, respectand standardele internationale pentru a estima valoarea de piata a unui imobil si fundamentand rezultatul final in cadrul unui raport de evaluare.

In calitate de experti ANEVAR pentru evaluarea imobilelor va oferim servicii de evaluare in diferite cazuri cum ar fi:

  • la vanzarea sau cumpararea anumitor active imobilizate,
  • cand nu s-a realizat o reevaluare in ultimii 3 ani, pentru reducerea cotei de impozitare asupra cladirilor persoanelor juridice,
  • pentru garantarea creditelor la banci (se aplica atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice),
  • pentru aducerea unei cladiri, apartament, teren, etc, ca aport la capitalul social al unei firme,
  • pentru asigurarea anumitor bunuri ( poate fi necesara atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice).

De regula evaluarea imobiliara se realizeaza de catre un expert evaluator acreditat ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania) ce detine acreditarea specifica pentru evaluarea imobilelor.

Compania noastra este onorata sa raspunda prompt tuturor persoanelor fizice si juridice aflate in cautarea serviciilor de evaluare imobiliara, oferind solutii profesionale pentru fiecare client in parte.

Pentru mai multe detalii si informatii va rugam accesati rubrica contact.


CONTACT:

📞 0758 77 22 22                    

📞 0768 955 366                                

☎️ 0338 110 871

descărcare

Click pe imagine pentru a intra in legatura cu noi prin WhatsApp


📧 primacasabz@gmail.com

💻 www.primacasabz.com

Facebook 1
Facebook 2
Twitter 
Skype0040758772222


Această prezentare necesită JavaScript.

261538_100284356734666_4089457_n COMPANIA PRIMA CASA BUZAU, Infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul companiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta.  
Serviciile noastre includ si:
-consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare)
– consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)
– consultanta imobiliara
– executarea certificatelor energetice
– relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si constructii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii) toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei.
Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti.
De asemenea, daca doriti, puteti primi automat pe e-mail noutatile apasand butonul „Follow” – „Urmareste”!

Această prezentare necesită JavaScript.

( apartament de vanzare in buzau ; imobiliare buzau; agentie imobiliara buzau; case buzau; garsoniere buzau; vanzari inchireri cumparari buzau ; apartamente ; terenuri ; vand apartament buzau ; vand garsoniera buzau ; vand teren buzau ; real estate buzau , micro 14 , balcescu , micro 5 , dorobanti , centru , unirii sud , unirii nord , brosteni , 1 decembrie , micro 3 , apartament cu 2 camere buzau , apartament cu 3 camere buzau , apartament cu 4 camere buzau , garsoniera buzau , camera de camin buzau , agentii imobiliare buzau , agent imobiliar buzau , casa teren spatiu comercial )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Siguranţa investițiilor dumneavoastră, este prioritatea noastră!

%d blogeri au apreciat: