CARIERE

Companie imobiliara cu o experiență de 15 ani pe piața imobiliara din Buzau, angajeaza agenti imobiliari cu sau fara experienta.

Candidatul ideal..

O persoană diplomată, sociabilă, perseverentă, organizată, activă, pozitivă, orientată spre rezultat, responsabilă și cu spirit competitiv

Dacă ai…

• Bune abilităţi de relaţionare.

• Bune abilități de comunicare atât verbal cât și scris.

• Carnet de conducere cat.B (obligatoriu) (mașina personală constituie un avantaj)

• Disponibilitatea de a lucra atât la birou, cât şi pe teren.

• Sa fii agent imobiliar inseamna sa ai un stil nou de viata, dedicat antreprenoriatului si evolutiei tale ca om, prin urmare daca nu esti pregatit sa faci sacrificii pentru a intelege domeniul si pentru a te dedica 100%, te sfatuim sa aplici CV-ul tau la un job obisnuit.

• Nu iti impunem un program fix, dar, in primele 3 luni de activitate daca nu te poti dedica zilnic 8-9 ore, nu vei ajunge sa intelegi domeniul sau sa faci performanta.

• Fiind unul din cele mai bine platite domenii de activitate din Romania, sacrificiille, munca si perseverenta trebuie sa fie pe masura!

Ca agent imobiliar ai posibilitatea de a câștiga venituri considerabile direct proporționale cu determinarea și munca depusă. Oferim comision consistent din vanzari si bonusuri in functie de implicare.

Fisa postului..

Se preiau clientii pentru imobilele din portofoliul nostru si se identifica noi imobile, se prezinta serviciile si sistemul de lucru la biroul agentiei sau telefonic, se vizioneaza proprietatile, se incheie contractul de colaborare cu clientul, se realizeaza fotografii , se promoveaza proprietatile, se ofera asistenta.

Oferim suport si training pe toata perioada colaborarii .

CV-ul se poate trimite la adresa de e-mail: office@primacasabz.com


Pentru mai multe detalii puteti lua legatura cu noi telefonic, completand formularul de mai jos sau prin WhatsApp

descărcare

 

Click pe imagine pentru a intra in legatura cu noi prin WhatsApp

 


CONTACT:

📞 0758 77 22 22                    

📞 0775 227 344                                

☎️ 0338 110 871


📧 office@primacasabz.com

💻 www.primacasabz.com COMPANIA PRIMA CASA BUZAU, Infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul companiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta.  

Siguranţa investițiilor dumneavoastră, este prioritatea noastră!

%d blogeri au apreciat: