Mult a fost, putin a ramas! Apartamentul tau de cinci stele a inceput sa prinda contur

19Ansamblul Unirii Residence este situat in ,,zona 0” a orasului (langa Biblioteca Judeteana) in apropierea tuturor punctelor de interes major.
Acest proiect exclusivist este compus din 2 scari, a cate 4 apartamente pe nivel si un regim de inaltime de 2S+P+9. La subsol sunt amenajate 50 de locuri de parcare, adapost pentru protectie civila în situatii de urgenta si spatii tehnice. Apartamentele compartimentate practic , cu dotari si finisaje de lux, va ofera toate premizele unei vieti relaxante asa cum v-ati dorit . Ansamblul, prin conceptie, asigura un grad de intimitate si confort mult superior celorlalte ansambluri de locuinte din zona si astea la preturi foarte avantajoase.
Dezvoltatorii Unirii Residence au pus pe primul plan calitatea si acest lucru si-a pus amprenta asupra finisajelor de care beneficiaza apartamentele si garsonierele din cadrul acestui ansamblu rezidential. Acestea sunt scoase la vanzare complet finisate, contorizate separat si bransate la toate utilitatile orasului, pe scurt, “la cheie”
Nu in ultimul rand, puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales de dumneavoastra si sa-l personalizati dupa propriul gust. Va punem la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, etc. Nu ezitati sa rezervati din timp un apartament pentru a beneficia de toate aceste variante de personalizare si pentru a va scuti ulterior de o munca si o cheltuiala in plus. Consilierii nostri va astepata zilnic pentru a va oferi cat mai multe detalii si pentru a va ajuta sa alegeti exact locuinta pe care v-o doriti.

PENTRU PRETURI SI COMPARTIMENTARI: (click aici!)

PENTRU FOTOGRAFII: (click aici)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s